Assistent

Assistent

Locatie: Vianen
Opleidingsniveau: MBO
Ervaring: 5 tot 10 jaar ervaring

28 uur (0,7 fte)

Wat jij gaat doen

In overleg met je directe collega Assistent draag je samen zorg voor het volledige Secretariaat van NEXUS Nederland B.V.  Zo beheer je de agenda van MT leden, plan je afspraken in en houd je de centrale telefoon en mail bij en ontvang je extern bezoek daar waar nodig.

Ook ben je eerste aanspreekpunt voor facilitaire zaken en schakel je waar nodig met de juiste persoon. Naast algemene werkzaamheden voor het Management Team heeft ieder MT lid een aantal specifieke taken waar je voor verantwoordelijk bent.

 Hiervan onderstaand enkele voorbeelden:

Vanuit de HR afdeling draag je zorg voor alle coördinatie rondom werving en selectie, je zorgt ervoor dat kandidaten tijdig terugkoppeling ontvangen en bij de juiste personen op gesprek gaan.  Daarnaast coördineer je alle opleidingen en trainingen binnen de organisatie. Verder ben je o.a. verantwoordelijk voor het organiseren van jubilea en attenties van het personeel. Daarnaast help je daar waar nodig bij het organiseren van bedrijfsactiviteiten.

 De Directeur Sales & Marketing heeft regelmatig afspraken met externe partijen. Dit zijn Raden van Bestuur of bezoek aan of van klanten. Uiteraard ben je eerste aanspreekpunt en coördineer je deze bezoeken. Als Assistent word je bijvoorbeeld ingezet als eerste aanspreekpunt tijdens klantendagen of marketingactiviteiten.

 Deze functie is nog niet volledig uitgekristalliseerd, daarom verwachten we dat je als Assistent een flexibele houding hebt t.o.v. van werkzaamheden die in de toekomst nog kunnen wijzigen.

Voor de Manager Services, Algemeen Directeur en Chief Technology Officer zal je in eerste instantie de agenda volledig bijhouden.

  Waar kom jij terecht

  NEXUS Nederland ontwikkelt, implementeert en onderhoudt EPD- en informatiesystemen voor algemene en academische ziekenhuizen, GGZ-instellingen, revalidatiecentra en ketenpartners. We zijn gevestigd in Vianen, hebben ongeveer 150 medewerkers en zijn al meer dan 25 jaar actief op de markt van softwareoplossingen voor de Nederlandse gezondheidszorg. Wij maken deel uit van NEXUS AG. NEXUS AG is één van de leidende beursgenoteerde zorg ICT-bedrijven in Europa met meer dan 1.500 medewerkers. De zorg vindt in ons een persoonlijk (gepassioneerd, betrokken en bedreven) partner. Open, transparant en betrouwbaar. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Wij zijn professioneel, resultaatgericht en altijd alert op het creëren en benutten van kansen.

  Je komt te werken op een afdeling waar veel kennis samenkomt om de supportvragen op te kunnen lossen. Dit betekent dat veel benodigde kennis binnen je team aanwezig is en dat de lijnen kort zijn.

  We zijn hard aan het groeien en zoeken daarom Technisch Product Support Specialisten. Onze collega’s van NEXUS Nederland houden van doorpakken, maar vooral ook van gezelligheid! Er worden veel sociale evenementen georganiseerd. Denk hierbij aan: sinterklaas met je gezin, een kerstdiner, paasbrunch, een weekend weg, en nog veel meer!

  Wie jij bent

  Ben jij de teamspeler die wil bijdragen aan een betere zorg? En ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een professionele en collegiale omgeving? Dan hebben wij binnen ons bedrijf een vacature voor een assistent

  Profiel van de geschikte kandidaat:

  • Je hebt een afgeronde MBO opleiding;
  • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • communicatief;
  • sociaal vaardig;
  • organisatietalent;
  • accuraat;
  • proactief;
  • minimaal 24 uur per week beschikbaar (in ieder geval op vrijdag).

   Wat wij bieden

   Naast een warm welkom in de NEXUS-familie mag je het volgende van ons verwachten:

   • Een uitstekend salaris;
   • uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden:
   • Variabele winstuitkering;
   • minimaal 25 vakantiedagen en 12 Atv-dagen (op basis van fulltime);
   • flexibele werktijdenregeling;
   •  laptop;
   • afwisselend opleidingsprogramma zowel in groepsverband alsook individuele trainingen;
   • enthousiaste, gepassioneerde en zeer vakkundige collega’s;
   • mogelijkheid om deel te nemen aan een zeer gevarieerd aanbod aan activiteiten (e.g. mountainbike tour/weekend, tennis, squash avond, bezoek pretpark, gezellige avond uit).
   • Veel gezamenlijke activiteiten met collega’s. Denk hierbij aan: survival tour/weekend, tennis, squash avond, bezoek pretpark, avondjes uit, paasbrunch, kerstdiner, enzovoorts!

    Hoe nu verder

    Wij zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste professionals die een bijdrage willen leveren binnen de wereld van zorg en ICT. Ben je geïnteresseerd in deze vacature en voldoe je aan de bovengenoemde eisen? Dan leren we je graag kennen en nodigen we je uit te solliciteren. Je kunt jouw CV met sollicitatiebrief sturen naar sollicitatie@nexus-nederland.nl ter attentie van de afdeling HR.

    Is dit niet de vacature die volledig aansluit op jouw ervaring of ambitie, maar ben je wel geïnteresseerd in onze organisatie? Bekijk dan ons actuele aanbod van vacatures op onze website: www.nexus-nederland.nl.

     Fransisca Fles

     +31(0)880287113
     Sollicitatie@nexus-nederland.nl