Operationeel Business Controller

Specificaties

Locatie: Vianen & Remote
Niveau: Hbo werk- en denkniveau
Fte: 0,8 – 1,0

Solliciteer direct

De functie

Zoek jij een uitdagende rol waarin je niet alleen financiële analyses uitvoert, maar ook bedrijfs-brede verbeteringen kunt doorvoeren? Word de nieuwe Operationeel Business Controller bij Nexus Nederland en fungeer als de spil tussen de operatie en Finance! Ontdek meer en solliciteer nu.

Als Operationeel Business Controller bij NEXUS Nederland ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van financiële analyses, het opstellen van forecasts en het ontwikkelen van systemen ter ondersteuning van de integratie van NEXUS Enterprise Diagnostics. Je zult nauw samenwerken met de algemeen directeur en andere stakeholders om operationele rapportages te verzorgen. Daarnaast zul je als financieel projectmanager betrokken zijn bij diverse projecten binnen de organisatie. Jouw scherpe blik op lopende en nieuwe contracten en de adviezen die jij geeft op dit gebied worden serieus genomen. Deze rol biedt een unieke kans om een nieuwe functie vorm te geven en bij te dragen aan de verdere groei van NEXUS Nederland.

Waar kom je terecht

ZORG. VOOR ELKAAR.  

Welkom bij NEXUS Nederland! Wij zijn één bedrijf met twee locaties in Nederland: Vianen en Amersfoort. Daarnaast zijn we ook actief in België. We zijn al meer dan 30 jaar actief op de markt van softwareoplossingen voor de Nederlandse gezondheidszorg. 

Bij NEXUS Nederland bundelen we de krachten van beide locaties onder één merk, terwijl we de unieke identiteit van elke locatie behouden. We streven ernaar om de beste dienstverlening te bieden aan onze klanten, waarbij we profiteren van de synergie en expertise van beide locaties. Of je nu in Vianen of Amersfoort komt werken, je kunt rekenen op onze betrokkenheid, passie en focus op het leveren van hoogwaardige oplossingen voor de zorgsector. 

In Vianen bestaat ons team uit 175 gepassioneerde, betrokken en gedreven medewerkers die klaar staan om voor zorginstellingen een persoonlijke partner te zijn. Onze focus ligt op implementatie en onderhoud van EPD-en informatiesystemen voor algemene en academische ziekenhuizen, GGZ-instellingen, revalidatiecentra en ketenpartners. Voor ons staat de persoonlijke en professionele ontwikkeling van medewerkers centraal. Wij hebben een open en collegiale cultuur en bieden veel ruimte voor eigen inbreng en ideeën. 

In Amersfoort zijn we met een klein team van 55 medewerkers. We ontwikkelen beeldmanagement oplossingen (‘PACS’) met als doel dat zorgprofessionals sneller en efficiënter kunnen werken met beeldopslag, verslaglegging en ziekenhuisbrede inzage van de beelden. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Onze medewerkers zijn toegankelijk, behulpzaam, deskundig, gedreven en gezellig. Onze software wordt in-house ontwikkeld in ons developmentcentrum in Amersfoort. Hier vindt ook de ondersteuning aan gebruikers plaats.

Welkom bij NEXUS Nederland, waar lokale expertise samengaat met een gezamenlijke visie en waarden van contact, verbinding en samenwerking! 

Wie je bent

Wij zijn op zoek naar een ervaren Finance of Business Controller met een sterke affiniteit met operationele processen. Je hebt 5 tot 10 jaar relevante werkervaring en bent bekend met projectadministratie. Als persoon ben je communicatief sterk, ondernemend, proactief en analytisch ingesteld. Jouw ervaring binnen een softwarebedrijf zorgt ervoor dat jij jezelf de processen binnen onze organisatie snel eigen maakt. Ervaring in de zorg in een pre.

Wat we bieden

Wij verwachten het e.e.a. van jou, jij mag natuurlijk ook iets van ons verwachten:

  • Jaarsalaris tot maximaal €80.000,- bruto per jaar en flexibele winstuitkering.
  • 25 vakantiedagen en 12 Atv-dagen (op basis van fulltime).
  • Je krijgt de mogelijkheid om een nieuwe rol vorm te geven en verbeteringen aan te brengen in onze financiële processen.
  • Flexibele werktijdenregeling en de mogelijkheid om thuis te werken.
  • Laptop en smartphone van de zaak.
  • Interessante pensioen regeling met heldere uitleg en advies.
  • Afwisselend opleidingsprogramma zowel in groepsverband alsook individuele trainingen.
  • Veel gezamenlijk activiteiten met de collega’s. Denk hierbij aan: survival tour/weekend, tennis, padel avonden, bezoek pretpark, gezellige avond uit, paasbrunch, kerstdiner etc.

Operationeel Business Controller

Locatie: Vianen & Remote
Niveau: Hbo werk- en denkniveau
Fte: 0,8 – 1,0 

Solliciteer direct

Hoe loopt jou sollicitatie

STAP 1

Je solliciteert

Jij vult jouw gegevens in en krijgt bevestiging zodra wij die in ontvangst hebben genomen.

STAP 2

Allocatie & beoordeling

De leads nodigen je uit als het een match is voor het eerste gesprek om kennis te maken.

STAP 3

We vinden elkaar leuk

Afhankelijk van de functie volgt er een tweede, en soms derde gesprek.

STAP 4

Aanbieding

De interesse is er nogsteeds, mooi! NEXUS Nederland zal opvolgen met een aanbod.