Team en cultuur

Ook na kantoortijden een team

Bij NEXUS Nederland geloven we sterk in het bevorderen van een positieve en samenwerkingsgerichte werkomgeving. Onze teamuitjes als: weekend Limburg, Tennistoernooi, Sinterklaasviering met alle kinderen, Winter Kerstbarbecue, en natuurlijk de bedrijfsborrels vormen een essentieel onderdeel van deze filosofie. Door regelmatig samen tijd door te brengen buiten de reguliere werksetting, bouwen we niet alleen aan professionele relaties, maar versterken we ook de onderlinge band tussen teamleden.

Groei en ontwikkeling

Blijven ontwikkelen is essentieel

Bij NEXUS Nederland stimuleren we interne groei onder andere door het aanbieden van regelmatig trainingen. We hebben vertrouwen in het potentieel van elk teamlid en streven ernaar een prettige omgeving te creëren waarin zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling worden aangemoedigd.

Balans

We bieden een enorm flexibele werktijdenregeling, waarbij je kunt kiezen tussen werken op ons mooie kantoor in Vianen of vanaf een alternatieve werkplek. Bovendien genieten onze medewerkers van 25 vakantiedagen en 12 extra ATV dagen, waardoor een goede balans tussen werk en vrije tijd wordt ondersteund.

De missie

Waar we ons hard voor maken

NEXUS Nederland belooft zorgaanbieders krachtige ondersteuning van hun primaire processen die de zorg draaiende houden. Dat doen we vanuit oprecht partnership, waarbij niet de IT-oplossing, maar de behoefte van de klant centraal staat.

Wij ondersteunen zorgaanbieders met specialistische kennis, gericht advies en vernieuwende IT-oplossingen. Dit vanuit een duurzaam partnership met klanten, collega-leveranciers en overige stakeholders in de zorgmarkt. We realiseren samen nieuwe concepten die de zorg transparant, efficiënt, toegankelijk en betaalbaar houden.