Over ons

De zorg optimaal ondersteunen
met de beste software

NEXUS Nederland ontwikkelt, implementeert en onderhoudt EPD- en informatiesystemen voor ziekenhuizen, GGZ-instellingen, revalidatiecentra en ketenpartners. NEXUS is in 25 landen actief en heeft vestigingen op meerdere locaties in Europa. Met meer dan 1.500 medewerkers is NEXUS een van de grootste ZIS/EPD-suiteleveranciers in Europa en is marktleider op het gebied van diagnostische software. In Nederland maakt een 40-tal zorginstellingen gebruik van de software van NEXUS.​

Met de EPD-suite van NEXUS kun je vanuit één systeem alle zorg- en zorgondersteunende processen ondersteunen. In een omgeving die feilloos is afgestemd op de specifieke behoefte per gebruikersgroep. Onze software kenmerkt zich daarbij door de open structuur. Dus wilt u uw bestaande ICT-landschap uitbreiden met een specifieke module-oplossing? Of wilt u juist uw huidige NEXUS-omgeving verrijken met een innovatie van een derde leverancier? Omdat NEXUS open-systemen hanteert zijn beide opties mogelijk!

Over ons

De zorg optimaal ondersteunen
met de beste software

NEXUS Nederland ontwikkelt, implementeert en onderhoudt EPD- en informatiesystemen voor ziekenhuizen en GGZ-instellingen. NEXUS is in 25 landen actief en heeft vestigingen op meerdere locaties in Europa. Met meer dan 1.300 medewerkers is NEXUS een van de grootste ZIS/EPD-suiteleveranciers in Europa, en is marktleider op het gebied van diagnostische software. In Nederland maakt een 40-tal zorginstellingen gebruik van de software van NEXUS.​

Met de EPD-suite van NEXUS kun je vanuit één systeem alle zorg- en zorg ondersteunende processen ondersteunen. In een omgeving die feilloos is afgestemd op de specifieke behoefte per gebruikersgroep. Onze software kenmerkt zich daarbij door de open structuur. Dus wilt u uw bestaande ICT-landschap uitbreiden met een specifieke module-oplossing? Of wilt u juist uw huidige NEXUS-omgeving verrijken met een innovatie van een derde leverancier? Omdat NEXUS open-systemen hanteert zijn beide opties mogelijk!

Ons aanbod

Dit maakt ons, ons.

Developer, Scrum-master & Squadlead. Je moet het maar kunnen. Voor Melanie een koud kunstje.

Compleet

Met de EPD-suite van NEXUS kun je vanuit één systeem alle zorg- en zorgondersteunende processen ondersteunen. 

Open

Onze software kenmerkt zich door de open structuur 

Betaalbaar

Het is onze plicht om innovaties voor een betaalbare, betere en meer persoonlijke zorg te realiseren. 

Voor elke markt

Compleet en flexibel

“Met een aantrekkelijke businesscase ondersteunen we alle essentiële hoofdprocessen van ziekenhuizen en ggz-instellingen. Naast de complete suite-oplossing zijn onze modulaire (best-of-suite) producten volledig dekkend voor de specifieke behoeftes van de zorg. Denk hierbij aan onze Diagnostische software, het SAAS-cliëntportaal en de VNA voor opslag en digitale uitwisseling. In ons portfolio bieden we alle relevante zorg- en zorglogistieke functionaliteit voor een toekomstbestendig, integreerbaar, easy-to-use én budgetgunstig ZIS/EPD.”

Onze kracht

Zo maken wij
het verschil

NEXUS Nederland belooft zorgaanbieders krachtige ondersteuning van hun primaire processen. Dat doen we vanuit oprecht partnership, waarbij niet de IT-oplossing, maar de behoefte van de klant centraal staat. Technologie is slechts één van de middelen, naast permanent meedenken, kennis en advies. Wij beloven klanten niet alleen toegang tot onze eigen expertise, maar ook tot de kennis, producten, best practices en support van een toonaangevende internationale speler; ons moederbedrijf NEXUS AG.