Project Manager

Project Manager

Locatie: Vianen kantoor / klant / thuis (hybride werken mogelijk)
Opleidingsniveau: HBO/WO
Ervaring: 3 of meer jaren ervaring
Zowel Full Time (40 uur) of Part Time (32 uur) in te vullen

Over NEXUS Nederland

NEXUS Nederland ontwikkelt, implementeert en onderhoudt EPD- en informatiesystemen voor algemene en academische ziekenhuizen, GGZ-instellingen, revalidatiecentra en ketenpartners. Het bedrijf is gevestigd in Vianen, heeft ongeveer 150 medewerkers en is al meer dan 25 jaar actief op de markt van softwareoplossingen voor de Nederlandse gezondheidszorg.
NEXUS Nederland maakt deel uit van NEXUS AG, een van de leidende beursgenoteerde zorg ICT-bedrijven in Europa. Met meer dan 1500 medewerkers ondersteunen wij met onze softwareoplossingen ziekenhuizen, GGZ-, revalidatie-, verpleging- en verzorgingsinstellingen in meer dan 23 landen.

Sluit jouw passie aan bij onze Visie en Missie?
NEXUS ziet het als haar plicht om zorgaanbieders te helpen om zich te focussen op hun kerntaak: het bieden van de best mogelijke zorg voor de best mogelijke prijs. Dat doen we met specialistische kennis, gericht advies en vernieuwende IT-oplossingen die we zelf ontwikkelen, verkopen, implementeren en onderhouden.

Spreekt onderstaande identiteit jou aan?
NEXUS gelooft in daadwerkelijk Samenwerken (inspireren en collegialiteit), volgt ontwikkelingen in de zorg én in de IT op de voet en draagt van daaruit oplossingen aan die slim inspelen op nieuwe uitdagingen. Daarbij staat niet de IT, maar de behoefte van de klant centraal.

De zorg vindt in ons een Persoonlijk (gepassioneerd, betrokken en gedreven) partner. Open, transparant en betrouwbaar. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. We zijn Professioneel (resultaatgericht, altijd alert op het creëren en benutten van kansen). Dan is NEXUS Nederland de werkgever die jij zoekt!

De Functie

Ben jij de ondernemende Project Manager met kennis van zorgsystemen? En ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een professionele en collegiale omgeving? Dan hebben wij op de afdeling Services een vacature voor een Projectmanager

Als Project Manager ben je verantwoordelijk voor organiseren en leidinggeven aan alle fases van een projectimplementatie bij klanten van NEXUS Nederland, dat zijn Ziekenhuizen of GGZ instellingen . Jij zorgt samen met een team consultants dat de NEXUS Nederland producten en diensten succesvol worden geïmplementeerd. Hierbij maak je gebruik van een gestandaardiseerde projectmethodiek, deels gebaseerd op Prince II. Per project bepaal je de inzet van onze consultants.
Per projectfase ben je verantwoordelijk voor de planning, kwaliteit, de voortgang, kostenbewaking en het behalen van eindresultaten (deliverables). Je rapporteert aan de stuurgroep en aan de Manager Services. Je fungeert als intermediair tussen de klant en de interne organisatie. Je bent het eers te aanspreekpunt voor de klant en je schakelt direct met je NEXUS collega’s

Profiel van de geschikte kandidaat

• Afgeronde HBO-/WO-opleiding;
• affiniteit met de zorgsector;
• minimaal 3 jaar ervaring als Projectmanager;
• werkervaring binnen de ICT in een ziekenhuis;
• kennis op gebied van ZIS en/of EPD’s;
• afgeronde Prince II training.

Competenties

• Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
• sterke mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
• inlevings- en doorzettingsvermogen en resultaatgericht;
• onderscheidend door creativiteit,
• oplossend vermogen en effectieve klantgerichte benadering;
• in staat om op verschillende niveaus binnen complexe organisaties te opereren en overtuigend te communiceren;
• teamplayer;
• commerciële affiniteit;
• flexibel inzetbaar.

Wat bieden wij?

• een uitstekend salaris;
• uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden:
o variabele winstuitkering;
o minimaal 25 vakantiedagen en 12 ATV-dagen (op basis van fulltime);
o flexibele werktijdenregeling en de mogelijkheid om thuis te werken;
o laptop, smartphone en lease auto;
o afwisselend opleidingsprogramma zowel in groepsverband alsook individuele trainingen;
• enthousiaste, gepassioneerde en zeer vakkundige collega’s;
• mogelijkheid om deel te nemen aan een zeer gevarieerd aanbod aan activiteiten (e.g. mountain bike tour/weekend, tennis, squash avond, bezoek pretpark, gezellige avond uit.

Hoe nu verder

Herken jij je in het geschetste profiel en ben je enthousiast geworden over de functie en onze organisatie? Dan horen wij graag van je. Je kunt solliciteren door een mail te sturen naar sollicitatie@nexus-nederland.nl. Hierbij ontvangen wij graag jouw cv en een (korte) motivatie. Voor meer informatie kun je bellen met onze recruiters via +31(0)88 0287100

Fransisca Fles

+31(0)880287113
Sollicitatie@nexus-nederland.nl