Quality Manager

Quality Manager

Locatie: Vianen kantoor / klant / thuis (hybride werken mogelijk)
Opleidingsniveau: HBO
Ervaring: 5 tot 10 jaar ervaring
Zowel Full Time (40 uur) of Part Time (32 uur) in te vullen

Over NEXUS Nederland

NEXUS Nederland ontwikkelt, implementeert en onderhoudt EPD- en informatiesystemen voor algemene en academische ziekenhuizen, GGZ-instellingen, revalidatiecentra en ketenpartners. Het bedrijf is gevestigd in Vianen, heeft ongeveer 150 medewerkers en is al meer dan 25 jaar actief op de markt van softwareoplossingen voor de Nederlandse gezondheidszorg.
NEXUS Nederland maakt deel uit van NEXUS AG, een van de leidende beursgenoteerde zorg ICT-bedrijven in Europa. Met meer dan 1500 medewerkers ondersteunen wij met onze softwareoplossingen ziekenhuizen, GGZ-, revalidatie-, verpleging- en verzorgingsinstellingen in meer dan 23 landen.

Sluit jouw passie aan bij onze Visie en Missie?
NEXUS ziet het als haar plicht om zorgaanbieders te helpen om zich te focussen op hun kerntaak: het bieden van de best mogelijke zorg voor de best mogelijke prijs. Dat doen we met specialistische kennis, gericht advies en vernieuwende IT-oplossingen die we zelf ontwikkelen, verkopen, implementeren en onderhouden.

Spreekt onderstaande identiteit jou aan?
NEXUS gelooft in daadwerkelijk Samenwerken (inspireren en collegialiteit), volgt ontwikkelingen in de zorg én in de IT op de voet en draagt van daaruit oplossingen aan die slim inspelen op nieuwe uitdagingen. Daarbij staat niet de IT, maar de behoefte van de klant centraal.

De zorg vindt in ons een Persoonlijk (gepassioneerd, betrokken en gedreven) partner. Open, transparant en betrouwbaar. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. We zijn Professioneel (resultaatgericht, altijd alert op het creëren en benutten van kansen). Dan is NEXUS Nederland de werkgever die jij zoekt!

De Functie

Wil jij bijdragen aan de kwaliteit van onze producten binnen de Zorg en in de ICT? Wil jij verder bouwen aan de kwaliteitssystemen van NEXUS Nederland B.V.? Dan is de vacature Quality Manager iets voor jou! In deze staffunctie ondersteun je het management en rapporteer je aan de Algemeen Directeur.

Werkzaamheden

Waar ga je mee aan de slag?
Als Quality Manager bestaat jouw takenpakket uit drie aandachtsgebieden op het gebied van procesverbetering, kwaliteitssystemen en informatiebeveiliging:

1) Advies en rapportage verzorgen m.b.t. ICT-voorzieningen, veranderingen in de ICT-infrastructuur, beveiligingsplannen, het identificeren en verbeteren van beveiligingsrisico’s en het gevoerde beleid.

2) Controle, registratie, implementatie en toezicht houden op het beleid en de plannen. Opstellen van een audit- en controleplan en ondersteuning bij de uitvoering. Tevens ben je verantwoordelijk voor het aansturen van Security Management, draag je zorg voor procesverbeteringen en onderhoud je alle managementsystemen, het beleid en de procedures.

3) Communicatie onderhouden met interne en externe contacten, volgen van nieuwe ontwikkelingen en wetgeving, stimuleren van bewustzijn van de organisatie. Overleg met collega’s over de uitvoering van de technische maatregelen. Het geven van awareness trainingen

Profiel van de geschikte kandidaat

Je ziet het grotere plaatje en kunt verbanden leggen. Het is aan jou om de mensen mee te krijgen en te overtuigen. Daarom ben je iemand die partijen kan verbinden en tot elkaar kan brengen en verschillende belangen kan verenigen tot gedragen doelstellingen. Jij kunt conceptueel denken maar bent ook pragmatisch genoeg om plannen om te zetten in acties. Tegelijkertijd ben je in staat om het overzicht te houden in de projecten die je uitvoert. Naast uitstekende communicatieve vaardigheden ben je klantgericht.

 HBO-opleiding;
 minimaal 3 jaar relevante ervaring;
 beheersing van de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift;
 kennis van en praktische ervaring met Information Security;
 kennis van IT management processen en ISO 27001, NEN 7510 en AVG is een pré;
 beheersing van de Duitse en/of Engelse taal zowel in woord als geschrift is een pré.
 kennis van software ontwikkel proces.

Wat bieden wij?

 Een uitstekend salaris;
 uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden:
o Variabele winstuitkering;
o minimaal 25 vakantiedagen en 12 Atv-dagen (op basis van fulltime);
o flexibele werktijdenregeling en de mogelijkheid om thuis te werken;
o laptop;
o afwisselend opleidingsprogramma zowel in groepsverband alsook individuele trainingen;
 enthousiaste, gepassioneerde en zeer vakkundige collega’s;
 mogelijkheid om deel te nemen aan een zeer gevarieerd aanbod aan activiteiten (e.g. mountain bike tour/weekend, tennis, squash avond, bezoek pretpark, gezellige avond uit).

Hoe nu verder

Herken jij je in het geschetste profiel en ben je enthousiast geworden over de functie en onze organisatie? Dan horen wij graag van je. Je kunt solliciteren door een mail te sturen naar sollicitatie@nexus-nederland.nl. Hierbij ontvangen wij graag jouw cv en een (korte) motivatie. Voor meer informatie kun je bellen met onze recruiters via +31(0)88 0287100

Fransisca Fles

+31(0)880287113
Sollicitatie@nexus-nederland.nl