Technisch Integratie Consultant

Technisch Integratie Consultant

De zorg ontzorgen door ze te helpen onze applicatie voor ze te laten werken. Als Technisch Integratie Consultant help jij onze klanten van A tot Z met de integratie van onze applicatie. Zo vorm jij een belangrijke schakel in de implementatie van verschillende innovatieve ICT ontwikkelingen binnen ziekenhuizen, GGZ-instellingen en/of revalidatie centra. Jij gaat projectmatig en verantwoordelijk te werk en ontwikkeld je tot een echte NEXUS specialist.

Wat ga je doen

Als Consultant Integratie is het jouw doel integraties volledig te ondersteunen bij onze klanten. Hierbij kun je denken aan ziekenhuizen, GGZ-instellingen, revalidatiecentra en apotheken. Jij zorgt binnen verschillende projecten voor een juiste implementatie van de integraties. NEXUS Nederland gebruikt verschillende integratie technieken. Voorbeelden hiervan zijn HL7, XML, URL, REST en SOAP. Binnen de projecten werk je samen met jouw collega’s in verschillende rollen op ons kantoor in Vianen, beheerders bij klanten en met leveranciers van (deel)systemen. Deelsystemen waarmee integraties gerealiseerd worden zijn bijvoorbeeld radiologie systemen, laboratorium systemen, apotheeksystemen, SBV-z (BSN informatie) en VeCoZo (verzekerings- en DBC informatie). Dankzij jouw input werkt onze applicatie op de juiste manier samen met deze deelsystemen. Wanneer de integratie succesvol is afgerond wordt het klantcontact overgedragen aan de verantwoordelijke consultant en begin jij aan jouw volgende project.

Daarnaast hou jij je ook bezig met:

• Opstellen instructies en documentatie t.b.v. NEXUS applicaties;
• ICT-afdeling van de klant informeren over het dagelijks gebruik en beheer van de applicatie (integratie);
• In kaart brengen van- en anticiperen op eventuele problemen met deelsystemen;
• Geven van advies aan klant en interne organisatie op basis van jouw bevindingen;
• Bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de NEXUS applicaties (leveren van input vanuit de markt, testen etc.)
• Het (laten) uitvoeren van evaluaties;
• Documentatie bijhouden voor de interne organisatie.

Waar je terecht komt

NEXUS Nederland ontwikkelt, implementeert en onderhoudt EPD- en informatiesystemen voor algemene en academische ziekenhuizen, GGZ-instellingen, revalidatiecentra en ketenpartners. We zijn gevestigd in Vianen, hebben ongeveer 150 medewerkers en zijn al meer dan 25 jaar actief op de markt van softwareoplossingen voor de Nederlandse gezondheidszorg. Wij maken deel uit van NEXUS AG. NEXUS AG is een van de leidende beursgenoten in Europa met meer dan 1500 medewerkers. De zorg vindt in ons een Persoonlijk (gepassioneerd, betrokken en gedreven) partner. Open, transparant en betrouwbaar. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. We zijn Professioneel (resultaatgericht, altijd alert op het creëren en benutten van kansen).

Technisch Integratie Consultant
Jij komt te werken in het team van 20 consultants onder leiding van de manager Services. Momenteel hebben wij 1 andere Technische Integratie Consultant werkzaam, met hem kun je uitgebreid sparren over de mogelijkheden en complicaties binnen de integraties. Een team binnen een team maar zeker geen eiland! Bij NEXUS Nederland doen we het samen met onze collega’s. Deze collega’s houden van hard werken maar ook van gezelligheid! Zo worden er vaak momenten met elkaar georganiseerd. Denk aan: sinterklaas met je gezin, kerstdiner, paasbrunch, jaarlijks weekend weg etc.

Wie je bent

Jij bent analytisch, resultaatgericht en bouwt samenwerkingen op. Collega’s kunnen bij jou terecht met (technische) vraagstukken en je beschikt over uitstekende communicatieve skills. Je bent een fijne gesprekspartner voor zowel artsen als de ICT-afdelingen bij onze klant en kunt de eisen en wensen van een klant vertalen naar oplossingen. Daarnaast:

• Minimaal HBO werk- en denk niveau;
Aantoonbaar door een Hbo-opleiding in de richting van ICT of relevante werkervaring.
• Ervaring met HL7 koppelingen;
• Ervaring met integraties op basis van URL, XML, SOAP of REST is een pre;
• Kennis van SQL is een pre;
• Kennis van zorgapplicaties is een pre;
• Bereidheid tot het vervullen van beschikbaarheidsdiensten (7*24).
Heb jij een flinke bak aan ervaring binnen de IT als (technisch) consultant of in verschillende integraties en affiniteit met de zorg? Ook dan gaan wij graag het gesprek aan om te kijken naar de mogelijkheden voor jou binnen deze functie.

Wat wij bieden

Wij verwachten het e.e.a. van jou, jij mag natuurlijk ook iets van ons verwachten:

• Een salaris tussen de €3651,- en €6207,- bruto per maand;
• Duidelijke afspraken/ vergoeding voor de beschikbaarheidsdiensten;
• Uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden;
o Variabele winstuitkering;
o Minimaal 25 vakantiedagen en 12 Atv-dagen (op basis van fulltime);
o Flexibele werktijdenregeling en de mogelijkheid om thuis te werken;
o Laptop, smart phone en lease auto.
• Afwisselend opleidingsprogramma zowel in groepsverband alsook individuele trainingen;
• Enthousiaste, gepassioneerde en zeer vakkundige collega’s;
• Veel gezamenlijk activiteiten met de collega’s. Denk hierbij aan: survival tour/weekend, tennis, squash avond, bezoek pretpark, gezellige avond uit, paasbrunch, kerstdiner etc.

Hoe nu verder

Herken jij je in het geschetste profiel en ben je enthousiast geworden over de functie en onze organisatie? Dan horen wij graag van je. Je kunt solliciteren door een mail te sturen naar sollicitatie@nexus-nederland.nl. Hierbij ontvangen wij graag jouw cv en een (korte) motivatie. Voor meer informatie kun je bellen met onze recruiters via +31(0)88 0287100

Fransisca Fles

+31(0)880287113
Sollicitatie@nexus-nederland.nl