Tester

Locatie: Vianen kantoor / klant / thuis (hybride werken mogelijk)
Opleidingsniveau: HBO
Ervaring: 1 tot 5 jaar ervaring
Ervaring: 5 tot 10 jaar ervaring
Zowel Full Time (40 uur) of Part Time (32 uur) in te vullen

Over NEXUS Nederland

NEXUS Nederland ontwikkelt, implementeert en onderhoudt EPD- en informatiesystemen voor algemene en academische ziekenhuizen, GGZ-instellingen, revalidatiecentra en ketenpartners. Het bedrijf is gevestigd in Vianen, heeft ongeveer 150 medewerkers en is al meer dan 25 jaar actief op de markt van softwareoplossingen voor de Nederlandse gezondheidszorg.
NEXUS Nederland maakt deel uit van NEXUS AG, een van de leidende beursgenoteerde zorg ICT-bedrijven in Europa. Met meer dan 1500 medewerkers ondersteunen wij met onze softwareoplossingen ziekenhuizen, GGZ-, revalidatie-, verpleging- en verzorgingsinstellingen in meer dan 23 landen.

Sluit jouw passie aan bij onze Visie en Missie?
NEXUS ziet het als haar plicht om zorgaanbieders te helpen om zich te focussen op hun kerntaak: het bieden van de best mogelijke zorg voor de best mogelijke prijs. Dat doen we met specialistische kennis, gericht advies en vernieuwende IT-oplossingen die we zelf ontwikkelen, verkopen, implementeren en onderhouden.

Spreekt onderstaande identiteit jou aan?
NEXUS gelooft in daadwerkelijk Samenwerken (inspireren en collegialiteit), volgt ontwikkelingen in de zorg én in de IT op de voet en draagt van daaruit oplossingen aan die slim inspelen op nieuwe uitdagingen. Daarbij staat niet de IT, maar de behoefte van de klant centraal.

De zorg vindt in ons een Persoonlijk (gepassioneerd, betrokken en gedreven) partner. Open, transparant en betrouwbaar. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. We zijn Professioneel (resultaatgericht, altijd alert op het creëren en benutten van kansen). Dan is NEXUS Nederland de werkgever die jij zoekt!

De Functie

Als Agile Tester werk je in een squad (=multidisciplinair scrum team) samen met ontwerpers en ontwikkelaars. Testen en kwaliteit zit in jouw DNA, je stelt testspecificaties op aan de hand van de user stories. Daarnaast wil je graag zo veel mogelijk van de tests automatiseren, zodat jij mee kunt denken in het team om de kwaliteit nog beter te maken. Zo snel mogelijk zaken kunnen valideren en toch een hoge kwaliteit leveren is jouw doel. Zo kan jouw team de software in kleine increments en snelle oplevercycli aan de klant beschikbaar stellen en feedback verzamelen. Je bent flexibel inzetbaar binnen jouw team en ondersteunt het team ook bij niet specifieke testtaken zoals documentatie, refinen van stories, etc.

Profiel van de geschikte kandidaat

 HBO-/WO-opleiding;
 ambitieus ingesteld en je gaat ervoor om met jouw squad het beste resultaat neer te zetten;
 ervaring met het vastleggen van testcases en het maken van een productrisico analyse;
 ervaring met testautomatisering (pré: kennis van JMeter / Ranorex);
 ervaring met testtechnieken en -methodieken;
 je weet je uitstekend te verplaatsen in eindgebruikers;
 ervaring met SQL/Query is een pré;
 ervaring met en kennis van Agile-ontwikkelmethoden is een pré;
 kennis van NEXUS software applicaties is een pré.

Competenties

 Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 zorgvuldig;
 proactief en flexibel;
 oplossings- en resultaatgericht;
 sterk analytisch vermogen;
 stressbestendig.

Wat bieden wij?

 Een uitstekend salaris;
 uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden:
o variabele winstuitkering;
o minimaal 25 vakantiedagen en 12 Atv-dagen (op basis van fulltime);
o flexibele werktijdenregeling en de mogelijkheid om thuis te werken;
o laptop;
o afwisselend opleidingsprogramma zowel in groepsverband alsook individuele trainingen;
 enthousiaste, gepassioneerde en zeer vakkundige collega’s;
 mogelijkheid om deel te nemen aan een zeer gevarieerd aanbod aan activiteiten (e.g. mountain bike tour/weekend, tennis, squash avond, bezoek pretpark, gezellige avond uit.

Hoe nu verder

Herken jij je in het geschetste profiel en ben je enthousiast geworden over de functie en onze organisatie? Dan horen wij graag van je. Je kunt solliciteren door een mail te sturen naar sollicitatie@nexus-nederland.nl. Hierbij ontvangen wij graag jouw cv en een (korte) motivatie. Voor meer informatie kun je bellen met onze recruiters via +31(0)88 0287100

Fransisca Fles

+31(0)880287113
Sollicitatie@nexus-nederland.nl